Sneakers voor heren; Wat is populair in 2024

Sneakers voor heren; Wat is populair in 2024?

De sneakerwereld is voortdurend in beweging, met nieuwe trends die elk seizoen opduiken. Als we ergens niet zonder kunnen dan zijn het wel sneakers. Je kunt ze het heel jaar door dragen, van zomer tot winter. Of je nu een echte sneaker liefhebber bent of op zoek bent naar de perfecte vervanger van je afgetrapte paar sneakers, de lente- en zomer van 2024 brengt een breed scala aan trends met zich mee. Ga je deze zomer voor een klassiek witte sneaker of voor een felle kleur? Laat je in deze blog inspireren door de nieuwste trends van deze zomer en vind de perfecte sneakers om je garderobe compleet te maken. 


Maak kennis met de sneaker trends voor deze zomer

De sneakerwereld in 2024 staat in het teken van minimalistische, strakke en eenvoudige ontwerpen. Strakke lijnen en eenvoudige kleuren maken de uitstraling van deze sneakers tijdloos en veelzijdig. Dit soort sneakers zijn perfect voor mannen die houden van een nette, ingetogen stijl. Je kunt deze stappers leuk combineren met een pantalon voor als je naar kantoor gaat of bijvoorbeeld voor als je uiteten gaat. 

Naast de minimalistische ontwerpen zijn daar de witte sneakers. Deze sneakers zijn eigenlijk het hele jaar door populair, maar in de lente en zomer zie je ze nog veel meer. Het strakke design maakt deze schoen onmisbaar in iedere garderobe.  Wat er zo fijn is aan deze sneaker trend, is dat je ze gemakkelijk kan combineren. Zo kun je ze bijvoorbeeld dragen onder een leuke jeans, maar ook onder een beige chino of pantalon staan deze sneakers heerlijk zomers. 

Een andere sneaker trend die je vast al hebt opgemerkt, is de opkomst van de sportieve sneakers. Deze schoenen bieden de ideale combinatie van comfort en stijl en zijn deze zomer bijzonder populair in de vorm van sportieve runners. Deze schoenen hebben kenmerken van sport- en hardloopschoenen, maar ze zijn ook perfect voor alledaags gebruik. Ze hebben niet alleen een aantrekkelijk design, maar ze zijn ook supercomfortabel om te dragen. Ideaal voor lange wandelingen op een zomerse avond. De sportieve sneakers kun je gemakkelijk combineren met een jeans of cargo broek, maar ze passen ook prima onder een chino voor een iets nettere uitstraling. 

Naast de klassieke witte en sportieve sneakers is het tijd voor iets meer kleur in je garderobe. Je hebt sneakers in veel verschillende kleuren. De kleuren die deze zomer veel terug gaan komen zijn, geel, oranje, groen en blauw. Je kunt deze kleurrijke sneakers het beste combineren met een rustige outfit, hierdoor springen je sneakers er extra uit. Of als je gek bent op kleur, combineer de kleurrijke sneakers dan met een bijpassende kleurrijke outfit. 

Als laatste sneaker trend bespreken we de sneakers met suède. Deze sneakers voegen net wat meer luxueuze toe aan je look, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor mannen die op zoek zijn naar een stijlvolle en elegante uitstraling. Populaire kleuren voor suède sneakers zijn voornamelijk lichte trendy kleuren zoals wit, beige en lichtbruin. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren met verschillende zomerse outfits en geven je look een moderne twist. De lichte kleuren bieden daarnaast een subtiele, maar toch opvallende stijl die perfect aansluit op de lente- en zomermaanden. 

Met zoveel verschillende trends op de markt, is er voor ieder wat wils als het gaat om heren sneakers in 2024. Bij Van der Vlies schoenen hebben we een breed scala aan heren sneakers van de mooiste merken zoals Xsensible, Rehab en Waldlaufer. Blijf stijlvol en comfortabel van de zomer met onze uitgebreide collectie. Kom langs in onze winkel of bezoek onze website om de nieuwste trends te ontdekken en je favoriete paar sneakers voor van de zomer te vinden! 

 

De invloed van topmerken op sneakertrends

Bij de keuze van de perfecte sneakers voor de zomer is de kwaliteit van het materiaal een belangrijke factor. Leren sneakers blijven ook in 2024 een grote favoriet vanwege hun luxe uitstraling en duurzaamheid. Ze passen perfect bij elke outfit en zorgen voor een stijlvolle look. Kies bijvoorbeeld voor de hoogwaardige leren sneakers van merken als Durea, waar vakmanschap en comfort samenkomen. Deze sneakers bieden niet alleen een moderne uitstraling, maar zijn ook nog eens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn er ook veel sneakers verkrijgbaar die gemaakt zijn van ademende materialen zoals canvas en mesh. Deze materialen zijn perfect voor warmere dagen en zorgen ervoor dat je voeten koel blijven, zelfs tijdens de heetste zomerdagen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een dagje gaat wandelen of een zomerse citytrip gepland hebt.

Met zoveel verschillende trends, materialen en kleuren op de markt, kun je de perfecte sneaker vinden die aansluit bij jouw stijl en comfortbehoefte. Bij Van der Vlies Schoenen hebben we een uitgebreid assortiment aan sneakers voor heren, van klassiek leer tot sportieve runners en van neutrale kleuren tot opvallende tinten. Hiermee zorg je ervoor dat je er stijlvol uitziet, terwijl je geniet van ultiem draagcomfort.


Shop de nieuwste sneakers bij Van der Vlies Schoenen

Ontdek het gemak en de persoonlijke service van online winkelen voor de juiste maat sneakers bij Van der Vlies schoenen. We bieden gratis verzending voor elke aankoop en als je vóór 16:00 uur bestelt, verzenden we het dezelfde dag nog. Bovendien houden we je op de hoogte van je bestellingen door middel van e-mailnotificaties tijdens het verzendproces. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te adviseren over de juiste maat of eventuele vragen. Shop nu en geniet snel van je nieuwe paar sandalen!