Welke schoenen draag je onder een jurk?

Welke schoenen draag je onder een jurk?

Jurkjes zijn veelzijdig en tijdloos, maar de keuze voor de perfecte schoen kan soms een ware uitdaging zijn. Van zwierige zomerjurken tot aan warme winter modellen, de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Of je nu gaat voor een romantische, stoere of elegante look, de juiste schoenen kunnen je outfit helemaal afmaken. Gelukkig hoef je niet langer te zoeken! Ontdek in deze blog welke schoenen perfect passen bij jouw favoriete jurkje en creëer moeiteloos stijlvolle looks voor elke gelegenheid! 


Laarzen onder jurk

Laarzen en jurken zijn een onverslaanbare combinatie, vooral tijdens de koudere maanden. Of je nu kiest voor kniehoge laarzen voor een elegante look of voor enkellaarsjes voor een meer casual outfitje, er is altijd wel een paar dat perfect bij jouw jurk past. Wil je toch jurkjes blijven dragen in de winter? Dan zijn laarzen echt de ideale optie voor jou! Ze houden je benen warm en geven elke outfit een stijlvolle twist. Hoe korter de jurk, hoe langer de laars mag zijn, en andersom. Overknee laarzen zijn bijvoorbeeld prachtig onder een little black dress, terwijl enkellaarsjes perfect passen bij een maxi-jurk. Naast de lengte zijn er talloze stijlen en materialen om uit te kiezen. Van klassieke leren laarsjes of juist laarsjes met een opvallende kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. 


Loafers onder jurk

Loafers zijn dé veelzijdige schoenen voor onder je jurk. Ze passen moeiteloos onder je favoriete jurk, of het nu een zwierige maxi-jurk is of een stoer jurkje met print. De open bovenkant maakt ze perfect voor de lente en zomer, maar met een paar leuke sokken tover je ze zo om tot een stijlvolle winter combinatie. Combineer bijvoorbeeld een klassieke loafer met een geprinte jurk en vrolijke sokken voor een speelse look, of kies voor een opvallende loafer met panterprint onder een charmante midi-jurk. Zelfs op de koudere dagen kun je je zomerjurk blijven dragen; trek er namelijk gewoon een warme trui overheen en combineer deze look met je favoriete loafers. 


Hakken onder jurk 

Pumps en hakken zijn de tijdloze klassieker die elke vrouw in haar schoenenkast zou moeten hebben. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit, of je nu gaat voor een casual look met een jeans of juist voor een chique avondjurk. De veelzijdigheid van pumps zit hem in verschillende hakken en kleuren. Kies voor een lage hak voor dagelijks gebruik of ga voor een hoge hak om meer op te vallen. Combineer de pumps met een luchtige zomerse jurk voor een feestelijke uitstraling of met een panty en een gebreide trui voor een stijlvolle winterse look. En vergeet niet om je outfit helemaal af te maken met een leuke bijpassende clutch en sieraden! 


Sneakers onder jurk

Ben je op zoek naar comfortabele stappers die je onder elk jurkje aan kunt? Sneakers zijn de perfecte oplossing. Sportieve sneakers en platform sneakers zijn momenteel zeer populair. Deze combinatie zorgt voor een sportieve twist aan elke outfit. In de zomer zijn sneakers onder een kort jurkje een gouden combinatie. Lekker luchtig en perfect voor een dagje in de stad. Maar ook in de koudere maanden kun je sneakers dragen met een jurk. Een maxi-jurk houdt je lekker warm en ziet er ook nog is super stijlvol uit. Of combineer je favoriete jurkje met een paar dikke sokken en een leuke panty, zo blijf je lekker warm tijdens de koudere dagen. Wil je je outfit nog meer laten opvallen? Kies dan voor een panty met een opvallende kleur of print. 


Sandalen onder jurk

Ben je al aan het uitkijken naar een zomers zonnetje? Of staat er misschien al een vakantie gepland? Dan wil je natuurlijk wel weten welke schoenen het beste passen bij jouw favoriete zomerjurk. Hoewel sneakers en pumps ook prima kunnen, zijn slippers en sandalen toch de ultieme keuze voor een luchtige zomerse look. Net als bij pumps zijn sandalen verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Of je nu een strandwandeling maakt of een avondje uitgaat, er is altijd wel een perfect paar sandalen voor jou. Voor een ontspannen dag kun je gaan voor de platte sandalen. En als de zon ondergaat en je ergens een hapje gaat eten, ruil ze dan in voor een paar met hak. 


Shop de nieuwste schoenen bij Van der Vlies schoenen

Ontdek het gemak en de persoonlijke service van online winkelen voor de juiste maat schoenen bij Van der Vlies schoenen. We bieden gratis verzending voor elke aankoop en als je vóór 16:00 uur bestelt, verzenden we het dezelfde dag nog. Bovendien houden we je op de hoogte van je bestellingen door middel van e-mailnotificaties tijdens het verzendproces. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te adviseren over de juiste maat of eventuele vragen. Shop nu en geniet snel van je nieuwe paar schoenen!