Laarzen trends voor herfst en winter

Laarzen trends voor herfst en winter

Met de koudere maanden voor de deur, is het tijd om je garderobe aan te vullen met trendy en warme laarzen die je stijlvol door de herfst en winter zullen loodsen. Laarzen zijn niet alleen een praktische keuze om je voeten warm en droog te houden, maar ze zijn ook een onmisbaar mode-item dat elke outfit een upgrade kan geven. In deze blog bespreken we de must-have laarzen voor dit winterseizoen en waarom de perfecte keuze zijn voor de winter. 


De essentiële laarzen voor de koude maanden

De platte enkellaarsjes met puntige neus zijn dit seizoen helemaal in. Deze laarzen zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals klassiek zwart, warm bruin en trendy bordeauxrood. Wat betreft materialen kun je kiezen uit leer, suède of een combinatie van beide. Merken zoals Gabor, Hartjes en Durea bieden prachtige opties die perfect zijn voor de koudere dagen. Deze laarsjes staan fantastisch onder een skinny jeans of een lange rok en zijn ideaal voor een dag op kantoor of een avondje uit.


Hoge zwarte laarzen met ronde neus 

Hoge laarzen met een ronde neus zijn een absolute must-have voor de herfst en winter. Deze laarzen bieden niet alleen extra warmte aan de benen, maar voegen ook een vleugje extra flair toe aan elke winterse outfit. Merken zoals Hartjes en Mephisto bieden hoogwaardige leren en suède laarzen die zowel stijlvol als praktisch zijn. Combineer ze met een kort rokje en panty voor een chique winterse look, of draag ze casual met een jeans en een warme trui. Deze laarzen zijn ideaal voor regenachtige of koude dagen, dankzij hun waterafstotende materialen en stevige zolen.


Stijlvolle en stoere opties – Hoge laarzen met hak en biker boots

Voor degene die een beetje extra lengte en glamour willen toevoegen aan hun winter outfits, zijn hoge laarzen met hak de perfecte keuze. Deze laarzen zijn er in verschillende hakhoogtes, van subtiel tot wat hoger en zijn voornamelijk verkrijgbaar in de kleuren zoals, zwart, grijs en bruin. Ze worden vaak gemaakt van luxe materialen zoals leer en suède, waardoor je voor elke gelegenheid wel een juist paar kan scoren. Deze laarzen passen goed bij een strak jurkje of een midirok, maar kunnen ook een eenvoudige outfit van jeans en een blouse opfleuren. 


Biker boots 

Biker boots blijven een populaire keuze voor de winter en ook deze winter gaan we deze trend veel terugzien. Deze stoere laarzen zijn vaak voorzien van opvallende details zoals gespjes, ritsen en soms zelfs studs. Ze zijn veel verkrijgbaar in de klassieke kleur zwart en bruin en zijn gemaakt van robuust leer zodat ze tegen een stootje kunnen. Combineer ze met een jeans en een leren jasje voor een compleet rock-‘n-roll gevoel, of draag ze onder een jurk voor een stoere touch. 

Al deze laarzen zijn niet alleen stijlvol, maar ook perfect geschikt voor de wintermaanden. Dankzij de stevige materialen en de hoge modellen blijven je voeten en benen heerlijk warm, zelfs op de koudste dagen. Of je nu door regen, sneeuw of modder moet, deze laarzen bieden de nodige bescherming. Leer en suède zijn vaak waterafstotend, waardoor je voeten droog blijven, terwijl gevoerde laarzen extra warmte bieden. Met deze laarzen hoef je je geen zorgen te maken over koude en natte voeten en kun je de winterse maanden met stijl en comfort aangaan. 

Bij Van der Vlies Schoenen vind je een uitgebreide collectie die perfect aansluit bij de herfst- en wintertrends van 2024. Of je nu op zoek bent naar elegante laarzen, biker boots of enkellaarsjes, wij hebben het allemaal. Ontdek de nieuwste collectie en bereid je voor op een stijlvol en comfortabel seizoen.