De meest stijlvolle enkellaarsjes voor de herfst

De meest stijlvolle enkellaarsjes voor de herfst

De herfst is weer aangebroken, en dat betekent dat het tijd is om je zomersandalen in te ruilen voor iets warmers en stijlvollers: enkellaarsjes! Deze veelzijdige schoenen zijn een must-have in iedere garderobe tijdens het najaar. Of je nu een fan bent van klassieke ontwerpen, trendy stijlen of juist op zoek bent naar een comfortabel paar voor dagelijks gebruik, er is voor ieder wat wils. In deze blog zetten we de meest stijlvolle enkellaarsjes voor de herfst op een rij en geven we je tips over hoe je ze kunt combineren met jouw favoriete herfstoutfits.


Waarom enkellaarsjes perfect zijn voor de herfst

Enkellaarsjes zijn dé perfecte schoenen voor de overgang van warmere naar koudere dagen. Ze bieden net genoeg warmte voor de frisse herfstochtenden, terwijl ze licht genoeg zijn voor de dagen dat de zon doorbreekt. Dankzij hun veelzijdigheid kun je ze zowel casual als chic dragen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende soorten kleding, van jeans tot jurken. Of je nu een dagje in de stad doorbrengt of een avondje uit gaat, enkellaarsjes passen altijd! We noemen een aantal voorbeelden:

1. Klassieke leren enkellaarsjes
Leren enkellaarsjes zijn tijdloos en passen bij vrijwel elke outfit. Ga voor een paar zwarte of bruine laarsjes met een lage hak voor een elegante en veelzijdige look. Deze laarsjes staan perfect onder een skinny jeans en een oversized trui, maar kunnen ook prima gedragen worden met een herfstjurk en een panty. Bij Van der Vlies schoenen vind je een ruime collectie klassieke leren enkellaarsjes van merken zoals Gabor en Durea, die bekend staan om hun comfort en kwaliteit.

2. Enkellaarsjes met hak
Voor de modebewuste vrouw die graag wat extra lengte en elegantie toevoegt aan haar look, zijn enkellaarsjes met een hak ideaal. Deze laarsjes kunnen een casual outfit meteen omtoveren tot een chique ensemble. Combineer ze bijvoorbeeld met een wijdvallende rok en een blouse voor een moderne en vrouwelijke herfstlook. Wil je voor een stoerdere uitstraling gaan? Combineer ze dan met een leren jack en een donkere jeans. Bij Van der Vlies schoenen vind je stijlvolle enkellaarsjes met hakken in verschillende hoogtes en stijlen.

3. Suède enkellaarsjes
Suède is hét materiaal voor de herfst. Het heeft een luxe uitstraling en voelt zacht aan, waardoor het perfect past bij de warme, aardse kleuren van het seizoen. Kies voor suède enkellaarsjes in herfsttinten zoals camel, bordeauxrood of donkerbruin om jouw outfit helemaal herfst proof te maken. Deze laarsjes staan prachtig bij een wollen mantel of een lange sjaal. Suède is wel gevoeliger voor regen, dus zorg ervoor dat je je schoenen goed beschermt met een impregneerspray voordat je naar buiten gaat.

4. Western enkellaarsjes
Western- of cowboylaarsjes zijn dit najaar weer helemaal terug van weggeweest. Deze laarsjes, met hun kenmerkende stiksels en puntige neuzen, geven iedere outfit een stoere twist. Draag ze met een lange boho-jurk of een denim rok voor een trendy en nonchalante look. Westernlaarsjes zijn vaak gemaakt van leer of suède en zijn perfect voor de herfst vanwege hun stevige materiaal en modieuze uitstraling.

5. Enkellaarsjes met een grove zool
Een andere grote trend dit seizoen zijn enkellaarsjes met een grove, chunky zool. Deze stoere laarsjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor de nattere herfstdagen. Ze bieden namelijk extra grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos door de regenachtige straten kunt lopen. Combineer deze laarsjes met een wijde broek en een oversized jas voor een modieuze streetstyle look. Met deze laarsjes voeg je een vleugje urban flair toe aan elke outfit.


Tips voor het dragen van enkellaarsjes in de herfst

Layering: Combineer je enkellaarsjes met laagjes zoals truien, vesten en jassen om je warm te houden tijdens de frissere herfstdagen.
Accessoires: Voeg een sjaal of een hoed toe aan je outfit om je look helemaal af te maken en extra warmte te bieden.
Kleuren: Kies voor herfstkleuren zoals donkerrood, olijfgroen en aardetinten om je outfit aan te passen aan het seizoen.

 

Shop de mooiste enkellaarsjes bij Van der Vlies Schoenen

Ben je op zoek naar het perfecte paar enkellaarsjes voor de herfst? Bij Van der Vlies schoenen vind je een uitgebreide collectie van de beste merken, zoals Gabor, Durea en Hartjes. Of je nu op zoek bent naar klassieke, stoere of trendy laarsjes, wij hebben voor ieder wat wils. Bezoek onze webshop en ontdek de nieuwste collectie enkellaarsjes. Bestel vandaag nog en geniet van gratis verzending bij aankopen boven de € 50! Met deze stijlvolle enkellaarsjes ben jij helemaal klaar voor de herfst!