De leukste slipper merken

De leukste slipper merken

Het is zomer en dat betekent dat het tijd is om je voeten te laten luchten in een paar comfortabele slippers! Of je nu een dagje naar het strand gaat, een middagje door de stad loopt of gewoon in de tuin wilt relaxen, een paar comfortabele slippers zijn onmisbaar. Maar met zoveel verschillende merken en modellen op de markt, kan het lastig zijn om een leuk paar uit te kiezen. Daarom zetten we in deze blog de vijf leukste slipper merken voor je op een rijtje! 


Reef slippers

Reef, met z´n naam en surfer imago zou je denken dat het een Australisch merk is, maar niets is minder waar. Twee Argentijnse boers richtten het bedrijf in 1984 op in Californië. Het merk onderscheidt zich door meer dan alleen stijlvolle en comfortabele slippers. Reef zet zich namelijk met hart en ziel in voor de bescherming van koraalriffen over de hele wereld. Duurzaamheid staat bij Reef centraal. Zo maken ze slippers van gerecycled polyester afkomstig van oceaanplastic. 

Naast duurzaamheid staat comfort ook voorop bij Reef. De slippers zijn ontworpen met een trendy uitstraling en een anatomisch gevormd voetbed dat voor optimale ondersteuning zorgt. Daarnaast zorgt de schokabsorberende en dempende zool voor comfort de hele dag door, ideaal als je van plan bent een lange wandeling te gaan maken. De Cushion-lijn voor zowel dames als heren is hierbij extra zacht en een echte aanrader voor wie optimaal comfort zoekt. 


Durea slippers

Al sinds 1948 staat Durea bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Dit Nederlandse merk specialiseert zich in het maken van slippers die niet alleen stijlvol zijn, maar ook uitzonderlijk comfortabel. De slippers van Durea worden gemaakt van hoogwaardige materialen en met de focus op de perfecte pasvorm. Het merk gebruikt duurzame materialen van leer en ademende stoffen die zorgen voor een fijne pasvorm, zelfs met warm weer. Wat Durea echt onderscheidt, is de aandacht voor ergonomie. De slippers hebben anatomisch gevormde voetbedden die optimale ondersteuning en drukverdeling bieden. Dit maakt ze de ideale slippers voor mensen die lang moeten staan of lopen. 


Hartjes slippers

Laat je hartje sneller kloppen met onze hartjes slippers! Deze vrolijke sandalen zijn niet alleen een feestje aan je voeten, maar ook een echte eyecatcher. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje wilt rondlopen in de stad, met deze slippers trek je gegarandeerd de aandacht naar je voeten. De zachte binnenzool zorgt voor optimaal comfort, terwijl de stevige zool je de hele dag stevig op de been houdt. Bovendien zijn onze hartjes slippers gemaakt van duurzamer materialen, zodat je er lang plezier van hebt. Combineer ze met een zwierige jurk of een stoere short, met deze slippers maak je elke outfit helemaal af! 


Gabor slippers

De slippers van Gabor zijn ontworpen met het oog voor detail en zijn gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat de slippers elegant en duurzaam zijn en perfect voor elke gelegenheid. Of je nu naar het strand gaat, of een drankje gaat doen op het terras, Gabor heeft de perfecte slipper voor jou! 

Gabor slippers bieden daarnaast ook ongeëvenaard comfort dankzij de speciale technologieën. De zachte voetbedden en flexibele zolen zorgen voor goede ondersteuning en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag op je voeten kan blijven staan. Veel modellen hebben ook verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm. Het merkt biedt veel keuze aan verschillende stijlen en kleuren. Je kan kiezen voor simpele en eenvoudige ontwerpen, maar je kunt ook uitpakken met een opvallende kleur. Of je nu op zoek bent naar een chique of casual slipper, Gabor heeft voor ieder wat wils. 


Shop je favoriete slippers bij Van der Vlies schoenen

Ben je op zoek naar het perfecte paar slippers? Bij Van der Vlies schoenen vind je een uitgebreide collectie van de leukste merken, waaronder Gabor en Reef. Of je nu houdt van klassieke ontwerpen of juist zoekt naar iets unieks, wij hebben voor ieder wat wils. Bezoek onze webshop en ontdek onze nieuwste collectie. We bieden snelle en betrouwbare verzending, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe slippers. Shop vandaag nog bij Van der Vlies schoenen en stap stijlvol de zomer in!